STORITVE - GRADNJA ZA INVESTITORJE

Tovrstna gradnja vključuje:

  • gradnjo novih in adaptacijo starih objektov vseh namembnosti in za vse kupce, ki se s svojimi investicijskimi potrebami pojavljajo na trgu. To so ustanove in podjetja, ki vlagajo v izgradnjo poslovnih, trgovskih, turističnih in drugih objektov.
  • posebne projekte, med katere uvrščamo kompleksne projekte, kjer prevzamemo nadzor nad celotnim investicijskim in gradbenim procesom. Investitorju nudimo pomoč pri pripravi gradnje, vključno s finančno konstrukcijo; objekt zgradimo in v celoti usposobimo za obratovanje. Pri tem je ključnega pomena dobro poznavanje investitorjev, informiranost o njihovih strategijah in razvojnih načrtih.

STANOVANJSKI OBJEKTI

IMG_1982.jpgGradnja stanovanjskih objektov je dandanes zelo raznolika in razvejana panoga. Zajema gradnjo samostojnih blokov, blokovskih naselij, več-stanovanjskih hiš, prestižnih vil, osnovnih enodružinskih ali več-družinskih hiš. Z razvojem in napredkom na vseh področjih pa prihajajo v ospredje predvsem eko, pasivne oziroma nizko-energijske gradnje. 

Stanovanjske gradnje v svojem bistvu in pojavnosti sledijo individualizmu in nižanju stroškov, posledično to pomeni cenejše vzdrževanje. V podjetju VG5 se teh potreb naročnikov zavedamo, naš cilj je zgraditi takšne stanovanjske objekte, katerih gradnja bo tudi čez 20 in več let še vedno racionalna, optimalna za bivanje. Težimo h gradnji hiše za celo življenje.

Galerija stanovanjskih objektov >>

 

TURISTIČNI OBJEKTI

_KAB4535-2107_Easy-Resize.com.jpgV segmentu gradnje turističnih objektov sodelujemo z vsemi največjimi turističnimi podjetji v Sloveniji in razumemo zahteve tovrstnega naročnika. Med našimi zaključenimi deli so tako družinski kot konferenčni oziroma wellness hotelski objekti, ki se razlikujejo tudi v svoji ponudbi oziroma udobju (od tri do pet zvezdic). Vsak naročnik se v vseh pogledih izvedbe, koordinacije in organizacije projekta do predaje objekta v uporabo lahko popolnoma zanese na nas. Z gradnjo hotelov smo prisotni tudi v tujini.

Galerija turističnih objektov >>

 

UPRAVNI IN POSLOVNI OBJEKTI

IMG_0994_Easy-Resize.com.jpgO našem znanju inženiringa in zanesljivosti storitve pričajo izkušnje dela na projektih za zahtevne uporabnike. Med naročnike gradnje poslovnih objektov in poslovnih stavb spadajo predvsem banke, ki svojo storitev pogojujejo s prestižem, tehnologijo, dovršenostjo in vrhunskimi materiali. Celovito zgodbo tvori mozaik dovršenih detajlov in posameznih podzgodb, od pisarn, sprejemnic, vhodnih vrat, avle, do sanitarij in parkirišč. Kot fleksibilno inženiring podjetje, ki ga odlikujejo visoke gradnje z odliko, razpolagamo tudi s strokovnim timom, ki je potreben za kakovostno gradnjo in izvedbo poslovnih objektov - vse pod eno streho in z eno gradbeno taktirko. 

Galerija upravnih in poslovnih objektov >>

 

INDUSTRIJSKO-SKLADIŠČNI IN TRGOVSKI OBJEKTI

IMG_4896_Easy-Resize.com.jpgČas je denar. Ko govorimo o gradnji za trgovske in podobne objekte, se zavedamo, da je običajno tovrstne objekte potrebno odpreti v nekaj mesecih. Gradnja industrijskih, skladiščnih oziroma trgovskih objektov pa ni nič bolj enostavna od drugih. Naročnikom je v tem segmentu gradenj najbolj pomembno doseganje roka izvedbe oziroma odprtja objekta, sledi seveda kakovost, ki je ne gre kompenzirati z ničemer, kot faktor odločanja na tretjem mestu sledi cenovni okvir. Gradnja skladiščnih in industrijskih prostorov nam je prav tako v izziv, ki se ga celostno lotimo.

Galerija industrijsko-skladiščnih in trgovskih objektov >>

 

OBJEKTI ZA IZOBRAŽEVANJE, ŠPORT IN ZDRAVSTVO

IMG_5216_Easy-Resize.com.jpgGradimo šole, zdravstvene domove in druge družbeno pomembne objekte. H gradnji izobraževalnih, športnih objektov in objektov za zdravstvene namene običajno spadajo tudi druge gradnje v okolici, na primer popravila oziroma rekonstrukcije cest, gradnja parkirišč, krožišč … Tudi pri tovrstni gradnji so pomembni novi, napredni in izboljšani eko materiali, ki dodajo svojo dodano vrednost projektu in s tem lokalnemu okolju, v katerega so vpeti.

Galerija objektov za izobraževanja, šport in zdravstvo >>

Top